O nama

Naš zaštitni znak je slon kojeg proizvodimo od poliestera u prirodnoj veličini (zajedno sa potomstvom), a koji simbolizuje stabilnost i dugotrajnost naših proizvoda od poliestera.

 

Firma MJN postoji već XX godina i lideri smo na tržištu u proizvodnji bazena, kako betonskih tako i poliesterskih. Naš zaštitni znak je slon izrađen od poliestera, u pravoj veličini, koji simbolizuje stabilnost i dugotrajnost naših proizvoda od poliestera. Kvalitet je glavni cilj kome težimo a misija je pružanje stručnih informacija, kao i pomoć pri odabiru bazena za vaš prostor.

 

     

     

 

Osnovna delatnost naše firme je projektovanje i proizvodnja skimerskih i prelivnih bazena od poliestera i betona, pravougaonog i ovalnog oblika. Naš bazen "PRESTIGE", u obliku bubrega, dobio je posebno priznanje na sajmu građevinarstva u Beogradu 2008. godine.

 

     

 

Takođe proizvodimo i širok asortiman ostalih proizvoda od poliestera, kao što su tobogani, trambuline, pešcane filtere, glisere, cisterne, atomizere, burad, kade...

 

MJN je generalni distributer renomiranog proizvođača NIVO-VAS, pa smo u prilici da Vam ponudimo i montiramo po veoma povoljnim uslovima teleskopske pokrivače za bazene. Produžite sezonu kupanja od aprila do oktobra: ugradnjom poliesterskih bazena, koji imaju visok stepen toplotne izolacije, i teleskopskih pokrivača koji danju zagrevaju vodu efektom staklene bašte, a noću čuvaju toplotu.